mandag den 13. oktober 2014

Nabostaten, Oregon

Var i denne weekend et smut til Oregon, som er min nabostat. Vi var der kun i én dag og overnattede på hotel. Det tog os godt og vel 5 timer at køre derned. 5 timer er langt i bil for en dansker, men det føltes faktisk slet ikke så langt igen, sov dog også en del. Oregon ligner rigtig meget Washington, hvilket vil sige det er utrolig flot og i sær her om efteråret. Nu er det ved at være Halloween tid, så der er selvfølgelig pumpkins mange steder ;-) Vi var nede og besøge min tredje og ældste værtssøster, da hun går på College i Oregon, så det var godt at møde hende også.
Har forresten været her præcis i 2 måneder i dag, ikke helt til at tro, det allerede er 2 måneder siden jeg rejste fra Danmark, men det er det åbenbart!

I dag var jeg i kirke, hvor et kendt band fra Belarus kom og gav koncert. Derefter tog vi til noget BBQ fest ved nogle fra kirken. Vi fik en masse godt mad, og snakkede en masse om Sverige og Danmark da dem der holdt festen kommer fra Sverige, så der var en masse danske og svenske ting rundt i huset, følte mig helt hjemme haha.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar