søndag den 7. september 2014

Livet som amerikaner

Jeg er begyndt til Cross Country! Min træner fik alligevel overtalt mig til at begynde på holdet. Jeg er rigtig glad for det, og har slet ikke fortrudt jeg er begyndt. Alle på holdet er bare så søde, og vi har en rigtig god Team Spirit. Folk er gode til at rose hinanden, vi er som en lille familie, så skønt. Jeg startede i tirsdags hvor jeg startede ud med at løbe 8 km hvilket var en smule hårdt, da jeg slet ikke er vant til at løbe + jeg har ingen løbesko endnu, så mine fødder var ikke glade om aftenen og det er de stadig ikke. Om onsdagen løb jeg 5 km og min træner blev enig med sig selv om at jeg ikke skulle ødelægge mig selv helt på to dage, så torsdag og fredag tog jeg en hvile dag, og hvor så på og sad med is på benene.


Første skoledag:
Ja, jeg har haft min første skoledag i onsdags. Sikke en oplevelse haha. Det var så overvældende det hele, det var noget af en dag. Alt er ligesom på film.. Du skifter klasse lokale efter 50 minutter, spiser lunch ved runde borde, clicher, elever bliver kaldt på kontoret over højtalere, de populære, de mindre populære osv osv.
Men men men.. Jeg havde faktisk en rigtig god første skoledag, selvom der er mange der bare siger det er den værste dag og man gider ikke i skole dagen efter. Sådan var min heldigvis ikke. Jeg blev kørt af min værtssøster da hun også går på skolen. Vi er begge seniors, dog er hun 18 og jeg er 16. Jeg har disse fag... Chemistry (hvilket jeg ikke fatter noget af, sidder bare og kigger), Math, American Literature, Academy (hvilket er en time hvor du kan lave dine lektier), American History og BEST Student (hvilket er hvor jeg skal leverer notessedler til lærene i de forskellige klasselokaler i timerne så det er en smule akavet at komme brasende ind i et lokale eller gymnastik salen og alle glor på dig haha.) Alle på skolen er vildt søde og er meeeget interesseret i at høre om Danmark og snakke med mig. Man får utrolig mange komplimenter på ens tøj, hår, makeup, sko, selv ens iPhone cover, skoletaske og notesbøger? Ja.. notesbøger tro det eller ej haha. Har allerede 4-5 stykker jeg snakker med i hver klasse undtagen Math fordi der er alle eleverne 12-14 år haha. Ellers har jeg det super godt, og har haft 3 gode skoledag, det betyder dog ikke, at jeg ikke nyder weekenden for det gør jeg bestemt :-D


Football game: yesss, min første football game. Det var super fedt at se, forstod dog slet ikke reglerne, men klappede bare når andre klappede. Vi tabte dog med 1 point hvilket var super ærgerligt. Men fed oplevelse og god stemning. 

Assembly: Vi havde i går assembly hvor hele skolen samles i gymnastik salen og skolens cheerleaders står og går det de nu gør haha og så får the seniors lov til at sidde på gulvet (hvilket er rigtig sejt, det er noget de ser meget frem til herovre haha)
Vi havde også 'Spirit day' i går, dvs. at seniors skulle have skolens farver på, som var enten sort, hvid eller grøn, så det var også en sjov oplevelse.

2 kommentarer:

  1. Det ser dejligt ud Marika. Godt at læse du har det godt. Knus og kram Birthe

    SvarSlet
  2. Them legs, haha :P
    You're beautiful. :) I hope all is well over there.

    SvarSlet