mandag den 18. august 2014

Camping tur i Gettysburg

Fredag morgen tog jeg på camping tur til Gettysburg sammen med vores nabo og en masse af deres venner. Vores nabo har Sarah på 15, Jenny på 19 og så har de også en udvekslingsstudent fra Italien som hedder Lia. De andre kørte torsdag, men jeg kørte fredag morgen med Sally. Camping stedet var utrolig lækkert! Der var 2 pools, minigolf og så var det midt ude i skoven, hvilket var virkelig hyggeligt! I alt var vi 17 der camperede sammen. Scott som er min områderepræsentant og hans kone Ruth var der sammen med deres udvekslingsstudent Benedetta, fra Italien. Udover dem var der også et andet hold venner. Det var i hvert fald helt utrolig hyggeligt! Om aften lavede vi bål, spiste S'mores og var henne at høre spøgelses historier. 
Vi fik rigtig camping-mad, og her er en af delene. "Walking-taco"det faktisk helt utrolig genialt. Du har en lille pose chips som du kvaser, derefter putter du kød, ost, salat, salsa og dressing i og spiser fra posen med en gaffel! Det var så godt!!
 Lørdag morgen tog vi til Gettysburg for at få en guidet tur. Gettysburg er byen hvor krigen mellem nord og syd staterne fandt sted, så der var en masse historie! Det var rigtig hyggeligt, vi kørte rundt og så de forskellige steder og en af dem vi camperede med havde en ven der var guide, så vi havde en privat guide til at fortælle og vise os rundt. Efter turen spiste vi frokost på en restaurant inde i byen, hvor efter vi kørte tilbage for at være ved poolen.
I Gettysburg døde der utrolig mange! Så folk mener at det spøger i byen og omkring det område. Alle de andre troede på det og prøvede at overbevise mig om at spøgelser fandtes.. De fortalte alle mulige historier.. I hvert fald besluttede vi os for at tage på "spøgelses tur" kl. 21:00 om aften i Gettysburg. Du kan komme på en guidet tur, hvor en guide fortæller spøgelses historier. Byen er helt igennem uhyggelig! Alt er gammelt og folk går klædt som de gjorde i 1800-tallet.. Der er bare en underlig, creepy stemning.  Så vi var alle lidt paniske og gik rundt med en app der kunne registrere når der var spøgelser i nærheden.. Det var vildt uhyggeligt for lige efter vores guide havde fortalt en historie om en mand der hed Henry, kom det op på telefonen at der var et spøgelse i nærheden af os, og at det hed Henry! Hahah det var pænt uhyggeligt..








 Vores søde guide på spøgelses turen!

 Huller i væggene efter skud, er der stadig den dag i dag..

 Vi havde en super hyggelig tur, som jeg sent vil glemme!
 I dag var vi til Crab Festival, som er en klub Vicki er med i hvor man mødes en gang om året, og spiser, og spiser og spiser mad i lange baner (specielt crabs som de elsker mere end noget andet her)
Det var så hyggeligt! Jeg er ikke så glad for crabs, men det var intet problem for der var alt andet mad man kunne drømme om. Jeg spiste burger, hjemmelavede pomfritter, corn, kage, vandmelon, fried chicken og en anden kokos kage… Man sad ved lange borde og sad med folk man ikke kendte, men det var så hyggeligt for folk her er så åbne og nærmest kysser og krammer en selvom man ikke kender dem. Sad overfor en utrolig sød dame som jeg snakkede med noget tid. Så byttede man lidt pladser og snakkede med nogle nye. Så hyggeligt og typisk amerikansk!
I morgen skal jeg på shopping, og om aftenen til Bonfire ved Sarah hvor der kommer en masse andre fra skolen. Det skal nok blive rigtig hyggeligt!
Nu vil jeg nyde den sidste tid af sommerferien, inden skolen starter torsdag:-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar