torsdag den 29. maj 2014

Sidste skoledag på Kornmod Realskole

I går havde vi sidste skoledag virkelig surrealistisk! Det var den bedste og den værste dag hvis man kan sige det sådan haha. Det var sidste dag man havde med alle de skønne folkeskole mennesker og det var bare en så god dag! Humøret stod højt på alles læber, der blev kastet med karameller, barberskum, glimmer osv.
Vi var så på stadion og skulle spille fodbold kampe mod vores parallelklasser. Derefter skulle dem der kom i finalen (selvfølgelig gjorde min klasse da det), spille i mod lærene. Vi vandt teknisk set over dem, men lærene lavede lidt om i reglerne, så de vendte selvfølgelig situationen til deres fordel.
Så skulle vi i Lunden med 1.000 andre elever fra Silkeborg kommune, og alle var så fine udklædt. Mega fed stemning, og alle var bare i fest humør. Man fik snakket med en hel masse man ikke lige ser til dagligt, så det var skønt. Så alt i alt; DEN FEDESTE DAG!

 Nu er der læseferie, og jeg skal bare have øvet på min engelsk mundtlige eksamen, som jeg skal op i på tirsdag og er rimelig nervøs faktisk. Nu begynder det langsomt at kunne mærkes haha.


#kornmodianer 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar