fredag den 30. maj 2014

Slut med Kornmod...

Sidste skoledag i onsdags var (som Marika har skrevet) virkelig surrealistisk. Det stadig ikke gået op for mig at jeg ikke længere skal tage bussen om morgen til kornmod, at jeg ikke skal gå op og ned at de samme mennesker mere, farvel til det hele! Det virkelig trist... Jeg elsker elsker elsker kornmod og alle menneskerne dernede, og vi har haft så mange gode stunder, så det så underligt at vi nu har sagt farvel til det hele. 
Vores klasse hentede lærerne på motorcykler, og stod så klar nede i midt byen med pyntede indkøbsvogne. Så kørte vi dem i indkøbsvognende op til skolen hvor vi skulle spise morgenmad med de andre fra årgangen. Der fik vi nomineringer og taget billeder alle sammen. Derefter kastede vi karameller og hvad der nu ellers høre til xD
Vi spillede så fodbold mod hinanden, og den klasse der vandt spillede mod lærerne. Og endelig tog vi til Lunden hvor alle de andre afgangselever fra byen også var! Det var så hyggeligt dernede!!!
Om aftenen havde vi spisning ved Frederik hvor vi havde lavet en film til lærerne, Thea og Rosanna spillede og sang og der blev holdt taler. Og der græd vi alle sammen, haha der var ikke et øje tørt hos nogen! Og til sidst tog vi til fest med de andre fra årgangen. Det var virkelig en god dag, fyldt med grin og lidt tårer!


cheeer


                                                                                        ♥

Ingen kommentarer:

Send en kommentar