torsdag den 18. september 2014

Lancaster with the exchange students

I sidste weekend var jeg på første "trip" med alle de andre exchange students i mit område. Vi var i byen Lancaster som er kendt for at have store områder med Amish familier boende. Vi boede på et fint lille motel, ikke noget særligt, men bestemt ikke dårligt. Fredag var vi i Dinner Theater, det er en restaurant som så har en musical efter maden. Det var så hyggeligt, og vi så musicalen Hairspray.

Lørdag var vi først på "Amish trip" Vi så først en film om hvordan de lever og efter det blev vi vist rundt i et Amish hus, vi så blandt andet også en Amish skole, da de ikke går i normal skole. På den rundtur mødte jeg faktisk en gruppe danskere, det var så underligt men det var så skønt lige at have en lille samtale på dansk! 
 Amish hus - intet elektrisitet

 Amish hatte :p
 Små søde hunde hvalpe på Amish farmen
 Efter vi havde kørt i hestevogn Amish<333

Vi spiste frokost på en resturant hvor vi fik Amish mad, haha det var så hyggeligt! De blev ved med at komme ind med rosinbrød, kartofler og sovs, pølser, kylling osv. Det smagte skønt!
Efter frokost tog vi hen hvor de laver Pretzels, der lærte vi hvordan de laver dem og fik lov til at smage de forskellige slags. Til sidst havde vi free time i en kæmpe outlet by, og mig og nogle andre endte dagen på Starbucks.
Søndag havde vi et møde hvor vi endnu engang skulle gennemgå alle reglerne… gud der er mange.. Men ja det var nok den lidt mere kedelige del. Efter nogle timer blev det endelig frokost tid, og vi tog på Texas Roadhouse og spiste steaks :-) 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar