fredag den 19. juli 2013

Málaga 2013 del 1

Hej! Nu er jeg hjemme, fra en nogle helt igennem skønne dage i Málaga. Det var selvfølgelig trist at jeg allerede skulle hjem, kunne godt have brugt nogle flere dage dernede. Nå, men har ihvertfald haft det helt vildt godt dernede. Har selvfølgelig taget rigtig mange billeder, så laver en del 1 og en del 2.
Amanda og hendes familie, har en lejlighed dernede, som de lejer hvert år. Den ligger bogstavligtalt, på stranden. Du skal over en lille vej, og så er du på stranden. I baggården er der Tennis bane og en kæmpe pool, hen langs standen ligger massere af små hyggelige cafeer og restauranter, med god mad, så vi har ikke manglet noget som helts.
Lørdag var min første rigtige dag dernede.
Vi gik hen for at købe mig en luftmadras, som var et kært eje dernede, vi lå både på den i vandet og oppe på stranden. Vi lå nogle timer på stranden, spiste så frokost, og gik derefter til poolen.

så fin en starnd!


udsigten fra lejligheden  
Om aften skulle vi ud at spise med nogle af deres venner, som også var dernede.
Mellem maden gik vi en tur, og da vi ville have et sødt billed, satte vi kameraet på selvudløser. meeeen ja i ser resultatet... 


heh
Søndag slappede vi os af ved stranden, spiste is og badede:-)

vi boede der hvor der er en cirkel rundt om:-) Om aften tog vi ud for at spiste tapas, og senere mødtes vi med nogle andre af deres venner og fik en drink nede ved vandet, noget som var virkelig hyggeligt!
 rene linjer, hahah nej vi rodede  Mandag tog vi til Málaga for at shoppe. Vi tog toget derind og gik ellers rundt og kiggede på butikker. Købte faktisk en del, der var udsalg over alt, også var der så mange fine butikker!
 se de to mænd til højre, jaaa hvordan gør de det??Vi løb rundt for at finde zara, haha den lå i en lille side gade. Meget svær at finde! men vi fandt den efter at have gået i ring, i 30 minutter:p
Nå er helt smadret nu! det har været en lang dag. I morgen kommer del 2:-) Håber i har det godt:-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar