torsdag den 31. juli 2014

Afrejse - Ankomst

 Nu har jeg snart været i NYC i et døgn. De sidste dage har været fyldt med afsked, noget der har været meget hårdere end jeg lige havde forventet. Mig og mine veninder græd og græd og græd, det så underligt ikke at skulle se dem i 10 måneder, kommer til at savne mine bedre halvdele så meget!!! At pakke var også svært, hvad skal man tage med- hvad skal blive hjemme. At gå op ad rulletrappen i lufthaven og vinke farvel til ens familie, der forsvandt bag en. Så meget afsked, på så få dage.
Flyveturen gik rigtig godt, jeg rejste sammen med en gruppe andre danskere, og man klinger virkelig hurtigt. Vi købte pizza med til flyet og hyggede ellers på flyturen. I går kl. 19:00 ankom vi til vores hotel her i NYC, hvor vi er på camp med massere af andre udvekslingsstudenter fra Skandinavien. Vi har 4 dage her i NYC, inden vi hver i sær rejser videre ud til vores værstfamilier.
I dag har vi haft en guidet tur rundt på Manhatten, i bus og på gå ben. Vi havde en lokal guide med, som kunne fortælle mange facts om NYC. I morgen har vi fri-dag hele dagen, derfor skal der shoppes!
Lige nu sidder mig, Mathilde og Astrid med take-away food på hotel værelset og hygger os med TV-dinner.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar